Zaalverhuur in Amsterdam voor bruiloften, geboortefeesten, jubilea en andere feestelijke gelegenheden

Bent u op zoek naar een unieke evenementlocatie in Amsterdam en omstreken? Zoek dan niet verder want Partycentrum Noord heeft voor u de perfecte zaal voor bruiloften, geboortefeesten, jubilea, vergaderingen en presentaties.

Onze prachtige locatie is gelegen in Amsterdam Noord aan de aan de T.T Vasumweg 20-22 op de NDSM-werf. Hier bieden wij zaalverhuur, catering en nog veel meer aan om van elk feest of evenement een geweldige dag te maken! Bij ons kunt u kiezen uit prachtige zalen met een totale capaciteit van 350 gasten.

Partycentrum Noord is een ruim begrip in Amsterdam en omstreken. Wij hebben al meer dan 16 jaar ervaring en u kunt bij ons terecht voor uw bruiloft, babyshower en andere evenementen. Wij zijn een echt familiebedrijf en dat zult u beleven in de uitstekende service die wij bieden voor een betaalbare prijs. Vertrouw uw feest of evenement toe aan Partycentrum Noord, zodat wij uw feest transformeren tot een waar kunstwerk.

Zaalverhuur bij Partycentrum Noord: waarvoor kunt u bij ons een zaal huren?
Bij ons kunt u kiezen uit twee prachtige zalen met een totale capaciteit van 350 gasten. Van zondag tot en met donderdag zijn deze twee zalen los van elkaar te boeken voor uw evenement, zoals een bruiloft, babyshower of vergadering. Deze twee zalen zijn op de vrijdag en de zaterdag NIET los te boeken, maar enkel samen. De hoofdzaal beschikt over elegante tafels, luxe "Dior" stoelen en led verlichting in de gehele zaal. Dankzij onze service en flexibele houding is bijna alles mogelijk en zijn de zalen naar eigen wens in te delen. Ons doel is om op deze dag naadloos maatwerk te leveren. Van het tot op maat maken van uw bruiloft, tot het creëren van een ervaring die u nooit meer gaat vergeten, tot het zorgen dat u alles bij de hand heeft voor uw vergaderingen en presentaties. Door alles goed gepland en uitgedacht te hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volledig genieten van uw dag bij Partycentrum Noord. Voor welke evenementen en feesten kunt een zaal huren bij ons? Bruiloften Een buitengewone gebeurtenis geleverd met uitstekende dienstverlening voor een betaalbare prijs. Partycentrum Noord biedt u één van de mooiste zalen voor uw bruiloften in Amsterdam en omstreken. Bij ons staan onze professionals met jarenlange ervaring, creativiteit en talent voor u klaar om uw speciale dag tot een geslaagde einde te brengen. Geboortefeesten Bent u in verwachting of wilt u een babyshower organiseren voor een vriendin in Amsterdam en omstreken? Dan kunt u ook terecht in onze prachtige zalen. Geniet van overheerlijke catering in meerdere thema’s. Ons ervaren team voorziet u graag van een voorstel op maat. Jubilea Heeft u binnenkort een jubilea te vieren? Bent u bijvoorbeeld 12,5 jaar getrouwd of misschien bent u al 25, 40 of 50 jaar getrouwd? Dan is het tijd om deze jubilea te vieren met uw familie en vrienden. Bij ons kunt u uw jubilea vieren in onze prachtige zalen die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Vergaderingen en presentaties Bent u op zoek naar een zaal voor een vergadering, presentatie, workshop of een ander zakelijke doeleinde? Wij hebben voor u geweldige zalen beschikbaar, zodat u alles bij de hand heeft voor een zakelijke meeting. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de zalen voor u opbouwen in Amsterdam Noord op de NDSM-werf vlakbij het Centraal Station.

Zaalverhuur op de NDSM-werf in Amsterdam
Deze verlaten scheepswerf is omgetoverd tot één van de hipste plaatsen van Amsterdam. De Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij is in de jaren ’80 failliet gegaan en daarna heeft het terrein aan de noordzijde van het IJ een lange tijd leeggestaan. Totdat de NDSM-werf is omgebouwd tot één van de hipste en coolste plekken van Amsterdam. Bij Partycentrum Noord kunt u dé perfecte zaal huren voor uw bruiloften, jubilea, vergaderingen of geboortefeesten (babyshowers en gender reveals).

Professionele en betaalbare catering
Ook voor de catering bieden wij u een uitstekende dienstverlening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Professioneel en betaalbaar, dat is waar wij voor staan. Daar zit onze kracht en het onderscheidend vermogen. Dit geldt ook voor onze catering: flexibel en betrokken, afgestemd op uw verwachtingspatroon en budget proberen wij samen met u er een onvergetelijke dag te organiseren. U kunt ons aanbod op de cateringpagina bekijken om een beter beeld te krijgen van onze hapjes tijdens het feest.

Gratis parkeren bij Partycentrum Noord
Bij ons kunt u elke dag vanaf 19:00 uur gratis parkeergelegenheid vinden rondom ons pand.

Neem contact met ons op over het zaalverhuur of andere vragen
Bent u enthousiast geworden over de prachtige zalen, heeft u vragen over de catering of wilt u ons beter leren kennen? Contacteer ons via het contactformulier of via 020-6336900 voor een nóg snellere behandeling van uw vragen.
 

Interesse in onze zalen?