In Amsterdam en omstreken is Partycentrum Noord een ruim begrip!


Met meer dan 16 jaar ervaring bieden wij u een unieke ervaring voor uw bruiloft, babyshower, jubilea, vergaderingen en presentaties. Onze professionele service is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook verrassend betaalbaar. Kortom, alles is mogelijk bij ons. Maar hoe doen wij dat? Lees hier meer over ons.

In ons prachtige pand gelegen in Amsterdam Noord aan de T.T Vasumweg 20-22 op de hippe NDSM werf biedt Partycentrum Noord zaalverhuur, catering en nog veel meer! Wij hebben prachtige zalen met een totale capaciteit van 350 gasten. Partycentrum Noord is een ruim begrip in Amsterdam en omstreken. Met al meer dan 16 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor uw bruiloft, geboortefeest en andere evenementen. Wij zijn een echt familiebedrijf en dat zult u beleven in de uitstekende service die wij bieden voor een betaalbare prijs.

Hoe wij dit kunnen doen?
Dankzij onze professionele en behulpzame personeel die tot in de puntjes zijn voorbereid. Wij plannen de hele dag van minuut tot minuut met u in en zorgen ervoor iedereen precies weet wat hij moet doen en wanneer. Hierdoor hoeft u alleen te genieten van uw feest of evenement. Wij geloven in een persoonlijke aanpak: in communicatie maar ook tijdens het feest zelf. Een bruiloft, geboortefeest of jubilea is jullie manier om te laten zien wij jullie zijn als koppel, of als gezin. Het is een weerspiegeling van meerdere personen die samenkomen. Dankzij onze service en flexibele houding is bijna alles mogelijk en zijn de zalen naar eigen wens in te delen. Ons doel is om op deze dag naadloos maatwerk te leveren. Van het tot op maat maken van uw bruiloft, tot het creëren van een ervaring die u nooit meer gaat vergeten, tot het zorgen dat u alles bij de hand heeft voor uw vergaderingen en presentaties. Door alles goed gepland en uitgedacht te hebben, hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u volledig genieten van uw dag bij Partycentrum Noord.

Ook voor de catering bieden wij u een uitstekende dienstverlening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Professioneel en betaalbaar, dat is waar wij voor staan. Daar zit onze kracht en het onderscheidend vermogen. Dit geldt ook voor onze catering: flexibel en betrokken, afgestemd op uw verwachtingspatroon en budget proberen wij samen met u er een onvergetelijke dag te organiseren. Catering is één van de belangrijkste onderdelen voor het organiseren van een succesvol feest of evenement. Waarom? Omdat iedereen zich het eten herinnert. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor u samengesteld, zodat u een ruime keuze heeft om uit te kiezen. U kunt ons aanbod op de cateringpagina bekijken om een beter beeld te krijgen van onze hapjes tijdens het feest.

De juiste locatie, service en prijs-kwaliteitsverhouding voor uw bruiloft, jubilea, vergadering of presentatie vinden is de sleutel tot het creëren van een onvergetelijke dag. Bij Partycentrum Noord doen wij er alles aan om uw dag onvergetelijk te maken. Vele zijn u voor gegaan in één van onze prachtige zalen. Heeft u vragen over de zaalverhuur, catering of wilt u graag met ons kennis maken? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

"Partycentrum Noord is een unieke ervaring, die professioneel is maar ook heel betaalbaar."

Waarom kiezen voor Party Centrum Noord?

Betaalbaar

Wij zijn DE betaalbare locatie voor uw bruiloft en andere evenementen, wij bieden alle mogelijkheden aan om uw avond te laten slagen.

Flexibel

Door onze flexibele houding is bijna alles mogelijk en zijn de zalen naar eigen wens in te delen.

Uitstekende service

Ons professionele en behulpzame personeel zal er voor zorgdragen dat u altijd een uitstekende service krijgt op uw evenement. Velen zijn u voor gegaan.

Gratis Parkeren

Rondom ons pand is het elke dag gratis parkeren vanaf 19:00.

 

Meer info weten over ons?