Decoraties voor al uw feesten en evenementen


Partycentrum Noord biedt u decoraties aan voor al uw feesten en evenementen. Het decoreren voor uw bruiloft, jubilea of babyshower is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Het komt vaak voor dat er bijvoorbeeld bij een bruiloft of babyshower wordt gekozen voor een thema of bepaalde kleur. Een gelegenheid gebaseerd op kleur kan voor een meer glamoureuze en luxe uitstraling zorgen. Door alle decoraties in de ruimte op elkaar af te stemmen, zoals: tafels, stoelen, tafelkleden krijgt uw feest dé uitstraling waarnaar u op zoek bent.

Tafels en stoelen als decoratie
De tafels en stoelen zijn een belangrijk onderdeel van de decoratie voor uw gelegenheid. U kunt kiezen voor meerdere kleine tafels in de ruimte of voor 1 of meerder lange tafels. Voor het geheel is het het mooiste als de stoelen één geheel zijn en mooi passen bij de tafels en de rest van de ruimte. U kunt ervoor kiezen om van tevoren een tafelindeling te maken. U kunt dit dan aangeven op de tafels door middel van naamkaartjes. Naamkaartjes kunnen op veel verschillende manieren en vormen worden opgesteld. Het is belangrijk een ontwerp te kiezen wat overeenkomt met het thema van uw gelegenheid en de rest van de tafels. Ook de servetten kunt u niet vergeten. Met servetten kunt u heel goed een kleurenthema benadrukken. Ook geven servetten een chique stijl aan de tafel. De servetten zijn door middel van verschillende manieren te presenteren op tafel. U kunt de servetten op het bord presenteren door deze te vouwen in een gewenst figuur of u kunt ervoor kiezen de servetten op te rollen en te versieren met een servetring.

Borden en bestek van hoogstaande kwaliteit
Bij het thema dat u heeft gekozen voor uw feest of evenement wilt u ook bijpassende borden en bestek. Witte borden zijn een goede optie omdat deze bij elk thema toe te passen zijn. Goud bestek geeft een stijlvol en elegant uiterlijk. Ons bestek is van een hoogwaardige kwaliteit en in verschillende opties mogelijk. Neem daarom altijd even contact met ons op om het thema van uw feest te bespreken.

Tafelversiering: bloemen, kaarsen, vazen en kandelaren
Als decoratie voor op de tafels kunt u kiezen uit bloemen, kaarsen, vazen en kandelaren. Wij beschikken over meerdere kleuren satijnen bloemen. Heeft u liever echte bloemen als decoratie op uw tafel? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij kunnen dit dan voor u realiseren. Ons vazen bestaan uit verschillende formaten en kleuren. Enkele kleuren vazen die wij kunnen aanbieden zijn doorzichtig, wit en goud. De kandelaren voor op de tafels zijn ook bij ons uit te kiezen. Gouden en zilveren kandelaren veelal met kristal steentjes zijn een van de keuzes die u bij ons zult vinden. Kortom, veel is er bij ons mogelijk.

Bruiloft decoratie voor de mooiste dag van uw leven
Wij zijn erin gespecialiseerd om de decoratie te verzorgen voor uw bruiloft. Voor de mooiste dag van uw leven begrijpen wij dat alles tiptop in orde moet zijn. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van decoraties zoals tafeldecoratie, bloemstukken en verschillende centerpieces in de kleuren wit, goud en zilver. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om verse bloemen te gebruiken bij het decoreren van de tafels. Bloemen zorgen net voor dat extra stukje sfeer die u graag op uw bruiloft terug wil laten komen. Wij serveren alle tafels met bestek van topkwaliteit die zowel stijlvol als elegant zijn. Weddingstages bij Partycentrum Noord Een weddingstage is een bruidsbank met een wat groter decor eromheen. Weddingstages worden voornamelijk gebruikt bij Marokkaanse bruiloften. De weddingstage is een onderdeel van de huwelijksceremonie. Alle ogen zijn op de weddingstage gericht dus het is belangrijk dat de uitstraling, kleuren, verlichting en vloerbedekking overeenkomen met het gekozen thema. Wij zijn ervaren in het opbouwen van een weddingstage. Wij geven u hierin graag advies over hoe u de weddingstage het beste terug kunt laten komen op uw bruiloft.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden
Bent u enthousiast geworden over de decoraties die wij aanbieden voor uw feest? Een bruiloft of een andere gelegenheid, zoals een jubileum of een babyshower? Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek, zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw belangrijke dag. Het plannen van een groot feest kan overweldigend zijn en wij staan graag voor u klaar om deze zorgen uit handen te nemen en mee te werken aan een mooie dag. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 020-6336900 of via onze contactpagina.
dec 1
Decor 2
dec 4
Decor 4
 

Vragen over onze decoratie?